Produkty pro výrobce mandle (17)

Syrové Sladké Mandle

Syrové Sladké Mandle

Surové a sladké mandle za tovární cenu / Kalifornské mandle.
Loupané Mandle - ŠPANĚLSKO - 11/14mm - 10 Kg - Bio*

Loupané Mandle - ŠPANĚLSKO - 11/14mm - 10 Kg - Bio*

Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Mandle je peckovité ovoce, pokryté zelenou a sametovou slupkou (slupka), která při zralosti usychá a praská, čímž odhaluje ořech. Když jsou mandle loupané a sušené, jejich slupka je hnědá. VIJAYA vám nabízí výběr loupaných mandlí, stejně jako mandlí loupaných přírodních nebo pražených, prosycených sluncem, aby co nejlépe vyhověly vašim požadavkům na chuť a velikost. Jsou také nabízeny jako plátky nebo v prášku, v Kulturních Pomůckách. Reference:20111
Snack Aperitiv - Uzené Mandle Npx 23/25 - Pražené / Guérande Sůl - 2.5Kg

Snack Aperitiv - Uzené Mandle Npx 23/25 - Pražené / Guérande Sůl - 2.5Kg

Meyva, prémiová značka sušeného ovoce, velkoobchodní pražení - Bez barviv, Bez konzervantů, Bez přidaného oleje, Praženo v naší dílně v Rungis.
Mandle

Mandle

Mandle
Mandle - Export - Mandle k exportu

Mandle - Export - Mandle k exportu

Export sušeného ovoce z Portugalska do Evropy. Kontaktujte nás e-mailem nebo zprávou na europages.
Bio Mandle Valencia

Bio Mandle Valencia

Íránské mandle Mandle je semeno mandlovníku (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí se provádí tak, že se mandlovníky otřásají strojem, dokud plody nepadnou na zem. Poté se plody sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často jedí syrové nebo pražené, ale jsou také ingrediencí v různých pokrmech. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granule a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vlákninu a fytochemikálie.
Surové Mandle - Mandle z Adıyaman

Surové Mandle - Mandle z Adıyaman

Nejchutnější mandle na světě  Značka (ochranná známka) Adıyaman Bademi  Mandle (sazenice mandlí) Ferragnes  Období sklizně (sklizňové období) 2019  Vnitřní výtěžnost 1.000gr (míra) 300-340 gr Velikost mandlí (velikost) 2,50 cm-3,50 cm Barva mandlí (barva) Žlutá (Zlatá) Původ (původ) Kahta / Adıyaman / TR
Mandle

Mandle

Mandlové ořechy jsou velmi používanou surovinou v různých tradičních kuchyních oblasti Středomoří, zejména v sicilské, sardské a apulijské kuchyni, jak v sladkých, tak v slaných pokrmech. Sklízejí se ručně a pomocí tyčí (flexibilní tyče dlouhé od 3 do 5 metrů) v období srpna a září a používají se jak v kuchyni (pesto alla trapanese), tak v cukrářství (konfety, sušenky, zákusky, marcipán). Bohaté na živiny a vlákninu pomáhají potlačit chuť k jídlu, aniž by způsobovaly přibývání na váze, a zároveň působí proti hyperglykémii a faktorům rizika kardiovaskulárních onemocnění. Zde jsou nejnovější informace o přínosech mandlí, které byly prezentovány na výročním zasedání Americké společnosti pro výživu. Jaké je nejlepší občerstvení pro přerušení hladu, aniž by to ohrozilo chuť k jídlu při jídlech? Nejnovější výsledky vědeckého výzkumu se zdají ponechávat málo pochybností, mezi nejlepšími volbami je ta, že se rozhodnete pro hrst mandlí.
Mandle - Ořechy a Koření

Mandle - Ořechy a Koření

Mandle je také název jedlého a široce pěstovaného semene tohoto stromu. Podle FDA může konzumace 1,5 unce denně většiny ořechů, jako jsou mandle, snížit riziko srdečních onemocnění. barva: Modrá
Mandle

Mandle

Nejlepší kvalita a čerstvé mandle, pěstované nejzdravějšími dostupnými způsoby. Druhy mandlí Surové mandle se slupkou Surové mandle bez slupky Pražené a solené mandle Pražené nesolené mandle Balení: Podle požadavků zákazníků Země původu: Egypt, Írán, Turecko Reference: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
Surové Celé Bio Blanšované Mandle z Francie - Přímý Výrobce - Naše Ořechy

Surové Celé Bio Blanšované Mandle z Francie - Přímý Výrobce - Naše Ořechy

Mandle je velmi oblíbená potravina, a to nejen pro svou příjemnou chuť, ale především pro své mnohostranné využití v kuchyni a kosmetice a pro své nespočetné přínosy. Může se konzumovat samotná, v dezertech nebo pokrmech. Vyrábí se z ní rostlinné mléko, olej, máslo a používá se v kosmetických produktech. Mandle je plodem mandloně a rozlišujeme mezi sladkou mandlí, Prunus amygdalus var. dulcis, a hořkou mandlí, Prunus amygdalus var. amara, přičemž ta druhá je považována za toxickou kvůli obsahu kyanovodíku. Je to olejnatá semena, což znamená, že je bohatá na lipidy, a často se nazývá "olejnatý sušený plod". Mandloně se pěstují v teplých a suchých oblastech: dnes Spojené státy, zejména Kalifornie, zajišťují téměř polovinu světové produkce, následované Španělskem, Íránem, Sýrií, Itálií a Marokem. Ean13:3701511707255 Reference:AmandeBioEmondéeFrance1
Mandlový olej - Prunus amygdalus dulcis (Sladký mandlový olej)

Mandlový olej - Prunus amygdalus dulcis (Sladký mandlový olej)

Charakteristické vlastnosti: * Obsahuje vysoký obsah vitamínu E * Dostupné kvality: rafinované, lisované, pražené Získávání: Mandlový olej získaný lisováním za studena je následně rafinován nebo ponechán v přírodní podobě. Suché mandle jsou lisovány poté, co byly zbaveny nečistot a skořápek. Olej se po lisování nechává několik dní odstát, aby se usadily slizovité složky. Ty jsou následně odděleny filtrováním. Zbytky po lisování, které se prodávají jako mandlová otruby, obsahují ještě až 10 % tuku. Z 1 t oloupaných mandlí se získá přibližně 400 L mandlového oleje. Oblasti použití Potraviny: * Vysoce kvalitní olej na saláty * Díky své mandlové chuti je vhodný na přípravu dezertů Farmacie: * Použití jako složka mastí * Rozpouštědlo a disperzní prostředek pro olejové injekce Kosmetika * Základní olej pro každý typ pleti * Promašťuje pleť * Zklidňuje podráždění CAS č.: 8007-69-0 Doba trvanlivosti: minimálně 12 měsíců při chladných podmínkách a neotevřeném obalu INCI název: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Jodová hodnota: 95-105 Kyselina linolová: 20,0-30,0 % Kyselina: max 1 Balení: 27 kg kanystry / 190 kg sudy / 900 kg IBC Kyselina olejová: 60,0-70,0 %
Máslové těstoviny

Máslové těstoviny

Pšeničná mouka, máslo (32%), vejce, cukr a mléko ÚPRAVA: Pečené.
Kousky sušenek

Kousky sušenek

Pečivo a kousky sušenek: - různé velikosti: kapky, kousky, granulát, vykrajované sušenky, křupavé - různé druhy: světlé, tmavé nebo hořké, amarettini, karamelové nebo spekulatius, potažené atd. - s ovocem, čokoládou, ořechy - bez cukru / Halal / Košer / bez alergenů atd. - Specifické formulace pro zákazníky - Slané: s pepřem, cibulí, bylinkami.
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Íránské perly Mandle je semeno mandlového stromu (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí probíhá tak, že se mandlové stromy otřásají strojem, dokud se peckovice nesesypou na zem. Poté se peckovice sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často konzumují syrové nebo pražené, ale jsou také součástí různých pokrmů. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granuláty a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vláknina a fytochemikálie.
Lískový ořech

Lískový ořech

Může být nazývána různými názvy (ořech, lískový ořech, lískový ořech), používá se při výrobě některých sladkostí, je součástí různých typů čokolády. Nabízíme čerstvé, vysoce kvalitní lískové ořechy, připravené s péčí a zdravým způsobem. Typy - Syrové lískové ořechy (se skořápkou) - Syrové lískové ořechy (bez skořápky) - Bílé syrové lískové ořechy - Pražené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy - Pražené a solené lískové ořechy v různých příchutích (zákazníci si mohou vybrat příchutě) Balení: Podle požadavků zákazníka Země původu: Egypt, Írán, Turecko Reference: PDK-CGE3YN4L2XNUYB3YSCII